Om Lone

ID Psykoterapeut Lone Bach Melander - psykologisk rådgivning, psykoterapi og parterapiJeg er uddannet ID psykoterapeut ved ID Academy, en 4 årig statscertificeret uddannelse, der også indeholder mindfulness & coaching redskaber. Jeg har efterfølgende fordybet mig i parterapi, mindfulness, meditation og krop, og har sidenhen uddannet mig som parterapeut, kognitiv stress coach og Yin yoga lærer.

Jeg har haft selvstændig psykoterapi & coaching praksis de sidste 6 år og har specialiseret mig i stress, depression, angst, manglende selvværd og parforholdsproblematikker.

Jeg har altid interesseret mig for mennesker og hvordan vi bliver formet af vores opvækst og begivenheder igennem livet. Jeg har selv haft glæde af terapi, når livet har vist sig fra sin svære side, og gennem terapien har jeg genfundet balancen og tilliden til mig selv og livet på ny.

Jeg tror på det gode i mennesker, at alle mennesker har et iboende ønske om at gøre deres bedste, og at vi alle indeholder et kæmpe potentiale som kan udfoldes gennem nærvær, kærlighed og når vi bliver mødt og set som dem vi er.

For mig er det vigtigste i et terapiforløb DIG. Dine behov, tanker, forventninger, ressourcer, håb og ønsker. Du indeholder ALT, hvad der skal til.

Jeg er 53 år og er gift og har 2 voksne døtre. Jeg bor på landet i naturskønne omgivelser, med markerne som baghave, mellem Faxe, Haslev og Køge. Jeg er vild med yoga, mindfulness og meditation og har en daglig praksis. Min praksis veksler lidt efter humør og årstid, men består for det meste af nogle blide Yin yoga øvelser og 10-20 minutters meditation hver dag. Lige i øjeblikket er jeg meget facineret af Kundalini meditationer.

Jeg glæder mig til at møde dig ❤️

Du er altid velkommen til at ringe på 2144 1530 eller kontakte mig på lone@melander.dk, eller foretage en online booking

Kærligst,

Lone Melander