Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for MindBodyBalance ved Lone Melander, Egedevej 179, 4690 Haslev, CVR: 21945587

Kontakt: lone@melander.dk eller 21 44 15 30

Priser og betalingsbetingelser

Alle priser er angivet i DKK ex. moms medmindre andet er angivet.

Alle konsultationer, forløb osv. betales forud før arbejdet påbegyndes med mindre andet aftales. Alle forløb og hormontest skal benyttes indenfor 12 måneder med mindre andet aftales på forhånd.

Betalingskort

Fra vores website modtager vi VISA-Dankort, VISA og Mastercard.

Handelsbetingelser

Når du bestiller og betaler et forløb, et digitalt produkt, et online kursus eller andet, så accepterer du som kunde handelsbetingelserne.

Det er uanset om du betaler via de forskellige betalingssystemer MindBodyBalance.dk tilbyder eller via MobilePay/Faktura/Bankoverførsel.

Som kunde hos MindBodyBalance er det dit ansvar at sætte dig ind i MindBodyBalance.dk’s handelsbetingelser før køb.

Personoplysninger

Jeg har tavshedspligt og jeg videregiver ikke personoplysninger på mine klienter, med mindre dette er klart aftalt.

Rettigheder/Brugsaftale

Alle rettigheder til forløb, kurser, workshops samt digitale produkter tilhører Lone Melander.

Produkter og forløb der købes, er udelukkende henvendt til dig personligt, og må ikke overdrages til en anden person. Enhver form for videregivelse af min vejledning, materiale og produkter er ikke tilladt. Som klient er det dit ansvar, at det udleverede materiale ikke videregives af tredje part.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, gives væk eller på anden måde distribuere produktet.

Ligeledes må adgangskoder til online-produkter ikke videregives, men kun bruges af dig personligt.

Øvrigt

Som forbruger har du normalt 14 dages fortrydelsesret. Denne fortrydelsesret bortfalder ved digitalt leverede varer og ydelser, så snart det købte tages i brug, da det derefter ikke kan tilbageleveres.

Produktet betragtes som taget i brug, når du har gennemført betalingen og modtaget din faktura og dermed adgang til det pågældende forløb. Derfor: Bestilte forløb, e-guides eller onlineprodukter refunderes ikke.

Ikke afhentede pakker

Får jeg pakker retur, der ikke er blevet afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 150 kroner inklusiv moms.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse:

MindBodyBalance.dk tager forbehold for eventuelle pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, afgiftsændringer, udsolgte varer og force majeure, herunder mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører samt arbejdskonflikter.

Desuden tager MindBodyBalance.dk forbehold for at måtte melde afbud pga. evt sygdom eller andre pludseligt opståede begivenheder, som kræver et afbud.

MindBodyBalance.dk kan ikke drages til ansvar for hvordan en klient bruger den rådgivning, som vedkommende har fået undervejs i et forløb. Ligeledes tages der forbehold for klientens evt. manglende forståelse for og brug af materialet og rådgivningen  både under og efter afsluttet forløb.

Yderligere behov for rådgivning kan opstå løbende og derfor må man være indstillet på, at tilkøbe nye konsultationer og rådgivning om nødvendigt, hvis det er påkrævet ud over det oprindelige købte produkt/forløb.

Disclaimer

Indholdet i hormonterapi vejledningen er skrevet i bedste viden, denne kan dog ikke erstatte professionel lægelig diagnostik, rådgivning og behandling.

Min hormonterapi vejledning kan være et supplement og en hjælp til at komme frem til den rigtige behandling ved dine symptomer. Vær opmærksom på, at jeg vejleder i brugen af bioidentiske hormoner – jeg hverken sælger, ordinerer eller behandler med hormoner. Brugen og køb af naturlige hormoner er på eget ansvar.