Stresscoach – individuel hjælp til et liv uden stress og angst

Personligt og individuelt terapi forløb til dig der er ramt af angst eller stress og ønsker DYB FORANDRING – af stresscoach Lone Melander.

SAMTALE TERAPI, BEVÆGELSE, YOGA, MEDITATION OG ANDRE ØVELSER, DER SKABER FYSISK, MENTAL OG FØLELSESMÆSSIGT OVERSKUD, RO OG BALANCE

stresscoach stressbehandling

Dette individuelle terapi forløb er et evidensbaseret angst og stress-behandlings forløb, der indeholder de mest effektive metoder og værktøjer inden for angst- og stress-behandling. Forløbet består af 8 sessioner af 1,5 times terapi, stresscoach samt yoga og mindfulness øvelser.

Stresscoach forløbet er for dig der oplever:

 • At være alvorligt ramt af angst eller stress, og at din hjerne og krop slet ikke fungerer
 • Træthed, tristhed og manglende overskud og livsglæde
 • Uro i kroppen, tankemylder og søvnløshed, angst eller depression
 • Problemer med at koncentrere dig, fokusere, huske og bevare overblikket
 • At du evt. er sygemeldt fra dit arbejde

Dit udbytte af forløbet:

 • Mere overskud og overblik
 • Større selvværd, selvtillid og livsglæde = bedre livskvalitet
 • Finde styrke og energi til at kunne trives i dit liv (og arbejdsliv) på en langtidsholdbar måde
 • Værktøjer og teknikker til at erstatte stress, angst, uro og tankemylder med indre ro og balance
 • Bedre søvn
 • Et liv i mental og fysisk balance = et liv uden stress og angst

Terapi og coaching forløbet indeholder bl.a:

Jeg tager udgangspunkt i din unikke livssituation, og tilpasser forløbet til dig og dine ønsker. Men når det er sagt, er det min erfaring at de fleste har stor effekt af et struktureret forløb som indeholder en eller flere af nedenstående områder:

 • Grundlæggende viden om angst og stress
 • Viden om kroppen og nervesystemet
 • Sammenhæng mellem krop, tanker og følelser
 • Katastrofetanker og realistiske tanker
 • Identifikation af nuværende vaner, mønstre og adfærd
 • Selvværd og styrke – dine styrker og kompetencer
 • Dine værdier og drømme
 • Dit arbejdsliv
 • Nye tanker, nye vaner og ny adfærd
 • Kostens betydning
 • Åndedræt-, yoga- og mindfulness-øvelser til at reducere stress og angst og balancere nervesystemet
 • Samtale terapi samt stresscoach og psykoeducation tilpasset dig
 • Du kan evt. tilkøbe en hormontest samt individuel genopretningsplan af din hormonbalance gennem kost, kosttilskud m.v – og dermed komme hurtigere ud af din stressbelastning.

Du inspireres og motiveres til at etablere en enkel daglig rutine med øvelser, der over tid skaber stor forandring. Forløbet er baseret på evidensbaserede metoder, opdateret neuropsykologisk viden samt mange års professionel erfaring med behandling af angst og stress.

For at få optimalt udbytte af forløbet, vil der være lettere hjemmearbejde mellem sessionerne. Det vil være her, du får mulighed for at øve dig i at integrere den nye viden og værktøjerne i din hverdag.

Hvis du har spørgsmål til forløbet, er i tvivl om det er noget for dig eller andet du ønsker svar på, så er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 21 44 15 30 eller lone@melander.dk

Hvorfor vælge mig som din stresscoach?

stresscoach psykoterapeut yogalærer

Jeg er uddannet psykoterapeut, kognitiv stresscoach, yogalærer samt hormonterapeut. Jeg har i mange år hjulpet stress- og angst-ramte af med stress og angst.

Stressbehandling hos mig tager altid udgangspunkt i din situation. Jeg hjælper dig først med at få stressen ud af kroppen, herefter dykker vi ned i din specifikke situation, så vi kan ændre på de årsager, der er grunden til, at du er blevet ramt af stress.

Jeg har et holistisk syn på mennesker og mener, at krop, sind og psyke hænger uløseligt sammen og derfor skal heales og helbredes i et samspil. Det vil du opleve i min stressbehandling.

Jeg har rigtig gode resultater med værktøjer fra yogaens verden, både som værende stressreducerende, men også stressforebyggende.

Derfor møder du undervejs i forløbet  yoga (yogastillinger, åndedrætsteknikker og meditation) som et effektivt værktøj til at slippe stresshormonerne, spændinger, tankemylder, koncentrationsbesvær og alt det der har hobet sig op i månederne med for mange stresshormoner i kroppen.

Med dette stressbehandlingsforløb får du både hjælp til at få stressen ud af kroppen, og hjælp til at reparere de ubalancer i kroppen som stressen har forårsaget, sådan at du kan blive helt fri for stress og genfinde din energi, din balance og din glæde – og leve det liv du drømmer, og som du fortjener.  

Inden du er færdig med dit stressbehandlingsforløb hos mig, sikrer jeg, at du har værktøjer til og ved, hvordan du fremover undgår at blive stresset igen.

Stresscoach behandling – praktisk

Stressbehandlingsforløbet varer ca. 3-4. måneder. De første 4 gange mødes vi en gang om ugen, herefter ca. hver 14. dag. Hver session varer 1,5 time og består normalt af ca. ½ times åndedrætsøvelser, afspænding, mindfulness eller yoga, som beroliger dit nervesystem og giver dig ro i krop og sind. Herefter ca. 1 times terapi/coaching. Terapi og coaching er meget mere effektivt når din krop og psyke er afslappet. Så er du meget mere åben og modtagelig for at arbejde i dybden.

Stress behandlingsforløbet indeholder Du har mulighed for 2 forskellige stressbehandlingsforløb:

STRESSBEHANDLINGS FORLØB
kr. 9500,-
✔ 8 x 1,5 timers terapi/coaching
✔ Åndedræt-, yoga- og mindfulness-øvelser
✔ Kostvejledning og opskrifter der reducerer stress

OBS: Beløbet er fritaget for moms for private men er ex. moms for virksomheder, kommuner og pensionskasser.

Betalingen for hele forløbet betales enten forud for første session eller ved første sessions afslutning. Det er muligt at betale i 2 rater. Kontakt mig hvis du ønsker at betale i rater. Du booker dit forløb ved at ringe til mig på 21 44 15 30 eller sende mig en mail på lone@melander.dk eller booke den første tid via mit booking system:

Online booking - parterapi, psykoterapi, stress og angst

Tag dig selv alvorligt og få hjælp til at behandle din stress– du behøver ikke at have det sådan. Kontakt Lone Melander på 21 44 15 30 eller lone@melander.dk og få hjælp af en erfaren psykoterapeut og kognitiv stresscoach. 

Jeg glæder mig til at møde dig 🙂

…… og hvem ved, måske kommer du til at ende med at være ligeså glad for yogaens healende virkning som jeg er 🙂

Terapi på landet i smukke omgivelser eller online samtaler i hele verden

Jeg tilbyder terapi, coaching og parterapi i min praksis på landet, mellem Køge, Haslev og Faxe og kun 25 minutter fra Ringsted, Næstved og Vordingborg. 35 minutter fra Roskilde. Jeg dækker hele midtsjælland og kører også gerne ud til dig, hvis du er forhindret i at komme til mig (dog mod et ekstra tillæg). Hvis du er ude at rejse, bor i udlandet eller af anden grund foretrækker online terapi, tilbyder jeg video sessioner over TerapuetBookings videomøde (som er GDPR sikret) eller over Skype/Facetime.