Tilknytningsmønstre – online mini kursus

Mini kursuset “Tilknytningsmønstre og deres betydning for dit kærlighedsliv og dit parforhold” handler om tilknytningsmønstre og den betydning de har for vores kærlighedsliv og parforhold, og består af 3 dele: 2 videoer samt et arbejdsark med øvelser, der kan hjælpe dig med at komme mere over i den trygge tilknytning.

tilknytningsmønstre tilknytningsteori parterapi

Online mini kursus til jer, som gerne vil have et bedre parforhold – eller til dig, der er single og som gerne vil arbejde med at hele dit tilknytnings mønster, så du er klar til at tiltrække din store kærlighed.

Del 1: En video hvor jeg fortæller om hvad tilknytningsmønstre er og hvordan de typisk opstår. Derefter beskrives udførligt de to tilknytningsmønstre: “Tryg tilknytning” og “Ambivalent tilknytning” og hvordan mønstrene er opstået, hvad der er deres kendetegn og hvilke udfordringer de forskellige tilknytningsmønstre giver i parforhold og andre relationer (varighed: 26 minutter)


Del 2: En video hvor jeg udførligt beskriver de to tilknytningsmønstre: “Undvigende tilknytning” og “Desorganiseret tilknytning” og mønstrenes opståen, hvad der er deres kendetegn og hvilke udfordringer de forskellige tilknytningsmønstre giver i parforhold og andre relationer (varighed: 24 minutter).


Del 3: Et arbejdsark i pdf format med steps til hvad du kan gøre for at hjælpe dig selv, såfremt du har et af de utrygge tilknytningsmønstre. Således at du kan komme mere over i den trygge tilknytning og tage første skridt til at få det kærlighedsliv og det parforhold du drømmer om

Pris og vilkår

Corona rabat:spar 50% på online kurset: “Tilknytningsmønstre og deres betydning for dit kærlighedsliv og dit parforhold”Kun 49,- (normalpris kr. 98,-)

Så snart du har tilmeldt dig og betalt, får du en mail med adgang til forum med materialet. Prisen er en engangsbetaling og du har adgang til materialet i 6 måneder, herefter slettes din adgang automatisk. Du har også mulighed for at downloade videoerne og arbejdsarket til evig eje.

Har du spørgsmål?

Ring til mig på 21 44 15 30 eller skriv til: lone@melander.dk

Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Allerkærligst,

Lone Bach Melander

Parterapeut og psykoterapeut