Online booking


OBS!

Jeg har p.t lukket for tilgang af nye klienter indtil 1. maj 2024.

Online booking er midlertidigt lukket. Kontakt mig på lone@melander.dk for booking af tid, hvis du er “gammel” eller eksisterende klient.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på 21 44 15 30 eller lone@melander.dk for at komme på min afbudsliste/venteliste.


Online booking i fred og ro hjemme. Grundet stor efterspørgsel på tider, kan der forekomme fra 4-8 ugers ventetid på opstart, og fremadrettet booking anbefales derfor. Så book gerne flere tider på samme tid, så du får de tider der passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 44 15 30 eller lone@melander.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. Jeg har ofte enkelte reserverede akut tider samt mulighed for at tilbyde enkelte tider om aftenen og i weekenden – tillæg for weekend- og aftensessioner er kr. 200,- (Fra kl. 17.00).

Jeg tilbyder også online terapi eller coaching samtaler via Skype eller Facetime. Du foretager bare en online booking, og skriver i notat feltet at du ønsker en online samtale.

Terapi lokale - psykoterapi, psykolog, coaching, terapi. Online og skype

Forside