Online booking

Corona OBS

Min praksis er stadig åben for terapi samtaler – enten ved fysisk fremmøde eller som online sessioner (TerapeutBookings Videomøde alternativt Skype eller FaceTime ), som “Walk and Talk” samtaler i naturen eller telefonisk.  Jeg har rigtig gode erfaringer med online samtaler, så overvej om det ikke er en mulighed den kommende tid. Hvis du ønsker online samtale, så skriv det i kommentar feltet når du booker sessionen.

Ved fysiske samtaler gør jeg selvfølgelig mit yderste for at følge de retningslinjer der er udstukket, og har derfor indført følgende forholdsregler:

– Terapi sessionen gennemføres kun, hvis både du og jeg er friske og uden tegn på sygdom (hoste, ondt i hals, feber m.v)
– Der holdes behørig afstand mellem klient og terapeut – minimum 1 meter
– Der gives ikke længere hånd eller anden form for berøring
– Der serveres ikke længere te, kaffe eller vand. Så medbring evt. egne drikkevarer
– Der er håndsprit i terapi lokalet
– Dårhåndtag, gelænder m.v afsprittes efter hver session
– Håndklæder på toilet er erstattet af kleenex/køkkenrulle

Online booking i fred og ro hjemme. Grundet stor efterspørgsel på tider, kan der forekomme fra 1-2 ugers ventetid på opstart, og fremadrettet booking anbefales derfor. Så book gerne flere tider på samme tid, så du får de tider der passer dig bedst.

Du er altid velkommen til at kontakte mig på telefon 21 44 15 30 eller lone@melander.dk, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ikke kan finde en tid der passer dig. Jeg har ofte enkelte reserverede akut tider samt mulighed for at tilbyde enkelte tider om aftenen og i weekenden – tillæg for weekend- og aftensessioner er kr. 200,- (Fra kl. 18).

Jeg tilbyder også online terapi eller coaching samtaler via Skype eller Facetime. Du foretager bare en online booking, og skriver i notat feltet at du ønsker en online samtale.

Terapi lokale - psykoterapi, psykolog, coaching, terapi. Online og skype

Forside