Parterapi – Styrk jeres kommunikation og genfind tilliden og gnisten med parterapi

Mange betragter det at gå i parterapi som en falliterklæring. Og for nogle er det stadig et tabu at søge professionel hjælp til sit parforhold, fordi de fleste føler at det burde de kunne klare selv. Men det er synd, for parterapi kan være netop det, der afværger en krise eller en truende skilsmisse mellem jer.

parterapi

Kun ganske få par søger hjælp eller søger hjælp meget sent

I en Gallup undersøgelse hvor 323 fraskilte par blev interviewet, fremgik det at kun 18% af parrene havde søgt hjælp og været i parterapi inden deres skilsmisse. Hele 82% undlader altså at søge professionel hjælp, når parforholdet knager og en skilsmisse truer. Det er mange! Du kan læse mere om undersøgelsen her

Parterapi virker

Der er desværre lavet ganske få undersøgelser som viser effekten af parterapi i Danmark. Men i 2013-2016 gennemførte Aarhus Universitet og Center for Familieudvikling et forsøg, der afprøvede effekten af parterapi og årlige serviceeftersyn, kaldet Par-tjek. Undersøgelsen peger på, at det kan forbedre kvaliteten i parforholdet at gå i parterapi og at det kan være med til at redde forholdet, inden det kommer til et brud. Flere kommuner har også har god succes med at tilbyde gratis parterapi og dermed nedbragt skilsmisseprocenten. Læs mere om undersøgelsen her

Parterapi giver næring og nyt liv til parforholdet og det kan på mange måder bruges, som et tiltrængt servicecheck, til at styrke både kommunikationen, tilliden og kærligheden mellem jer. Det kan være med til at skabe større forståelse af både dine egne og din partners behov, mønstre og reaktioner – og det kan styrke glæden og båndet mellem jer.

Uanset om dit parforhold er i dyb krise og I har store udfordringer, eller om I måske “kun” har små konflikter i dagligdagen, kan parterapi hjælpe jer til at skabe et helt nyt og solidt fundament, på vej til et bedre, lykkeligere og stærkere parforhold.

HVAD ER PARTERAPI?

Parterapi består af en række samtaler, som handler om at styrke kontakten og kommunikationen mellem jer og dermed styrke jeres parforhold. Foruden samtaler vil der ofte være praktiske øvelser og evt. hjemmearbejde, som både kan bestå af læsestof og reflektionsøvelser. I parterapi får I professionel hjælp til konkrete udfordringer i parforholdet, og I får hjælp til at udvikle relationen og skabe en bedre måde at være sammen på. Parterapien kan handle om alt fra helt små banaliteter i hverdagen, til store udfordringer som eksempelvis utroskab, manglende sexlyst, konflikter, frustrationer, svigt og sorg.

Udgangspunktet for terapien er hjælp til selvhjælp. Som terapeut arbejder jeg med at sætte nogle vigtige processer i gang, som har til formål at hjælpe jer med at løse problemerne når de opstår.

For andre kan parterapien være det sted, hvor man kan få hjælp til en ”god” skilsmisse, så det går mindst muligt ud over evt. børn, og så alle kan komme godt videre.

Uanset hvad jeres grund til at søge parterapi er, så er i hjertelig velkommen.

Parterapi Køge, Haslev, Faxe

Lad ikke de gamle mønstre styre jer – ring på 2144 1530 og få en gratis og uforpligtende samtale og hør om det jeg kan tilbyde, kan hjælpe jer til et mere nærværende og kærligt parforhold.

Jeg har stor erfaring med parterapi og er også i gang med videreuddannelse mig netop inden for dette felt, som Imago parterapeut. Parterapien finder sted i min private praksis som ligger på landet i naturskønne omgivelser, mellem Haslev, Faxe og Køge. Jeg tilbyder parterapi både dag, aften og weekend. Der er selvfølgelig altid fuld diskretion. Se priser og andet her: Kontakt mig

Parterapi giver mulighed for at genfinde gnisten og kærligheden mellem jer.

Start nu – inden det er for sent!

Læs mere om Parterapi og Imago parterapi

Parterapi Køge, Haslev, Faxe, Ringsted, Næstved, Roskilde, Præstø…

Jeg dækker hele midtsjælland, og kører også ud mod et ekstra tillæg.

Til forsiden

Parterapi Køge