Parforhold

Imago terapi

Imago terapi er relationsterapi, hvor fokus ligger på at opnå kontakt og gensidig forståelse mellem mennesker. Her ses de konflikter som parret sidder med, som en udviklingsmulighed og ikke som en svaghed. Vi har alle uoverensstemmelser og konflikter en gang imellem. I Imago parterapi guides du og din partner ind i en dialog omkring de svære temaer imellem jer. Imagoterapi har dialogen som det bærende element. En Imago pardialog er en struktureret dialog mellem dig og din partner. Den består af 4 trin: aktiv lytning, spejling, anerkendelse og empati. I bliver trænet i Imago pardialogen, som er et effektivt kommunikations værktøj. Det træner jer i at lytte dybere til hinanden, og dermed skabe forståelse, tillid og kontakt mellem jer. Målet er at opnå nye indsigter om dig selv og din partner, så I kan skabe den ønskede forandring og få det parforhold i drømmer om.

Parterapi Køge Imago terapi

Hvad er imago terapi?

Imago terapi bygger på psykodynamisk, systematisk og kognitiv teori og metode, ligesom tilknytningspsykologi og nyere hjerneforskning er centrale elementer. Formålet med denne form for terapi er at identificere de udfordringer og bagvedliggende årsager som ofte ligger til grund for de mønstre og den adfærd vi bærer med os ind i parforholdet. Når du arbejder med imago terapi, udvider du dermed sin bevidsthed om dig selv og andre.

Som Imago parterapeut er det min opgave at facilitere og støtte jer i at få genskabt tryghed, tillid og god kontakt. Gennem imago pardialog vil jer hjælpe jer til at blive bevidstgjort om jeres forsvarsmekanismer, jeres kontakt samt jeres individuelle og fælles mønstre. Bevidstheden om jeres mønstre vil give jer mulighed for at skabe nye og mere hensigtsmæssige kommunikations- og adfærdsmønstre i jeres parforhold.

Parterapi Køge, Haslev, Faxe

Lad ikke de gamle mønstre styre jer – ring på 2144 1530 og få en gratis og uforpligtende telefon samtale. Så kan du få mulighed for at vurdere om den måde jeg arbejder på, kan hjælpe jer til et mere nærværende og kærligt parforhold.

Jeg har stor praktisk erfaring med parterapi og er i gang med at videreuddanne mig som Imago parterapeut. Jeg tilbyder Imago terapi på en fleksibel måde, hvor jeg tager det bedste fra Imago terapien og samtidig tager udgangspunkt i jeres behov.

Parterapien finder sted i min private praksis som ligger på landet i naturskønne omgivelser på Midtsjælland, mellem Haslev, Faxe og Køge. Jeg tilbyder parterapi både dag, aften og weekend. Der er selvfølgelig altid fuld diskretion. Se priser og andet her: Kontakt mig

Parterapi giver mulighed for at genfinde gnisten og kærligheden mellem jer.

Start nu – inden det er for sent!

Læs mere om Parterapi

Parterapi Køge, Haslev, Faxe, Ringsted, Næstved, Roskilde, Vordingborg – jeg dækker hele midtsjælland.

Jeg er medlem af Dansk Imagoforening. Du kan læse mere om Imagoterapi på deres hjemmeside.

Dansk imagoforening

Anbefaling af parterapeut: hvis du bor i København anbefaler jeg parterapeut Marianne Møllekær

Til forsiden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *