Parforhold

Imago terapi

Jeg er i gang med at videreuddanne mig til Imago parterapeut, og mangler kun det sidste modul. Jeg tilbyder Imago terapi på en fleksibel måde, hvor jeg tager det bedste fra Imago terapien og samtidig tager udgangspunkt i jeres behov. Målet med Imago terapien er at genetablere kontakten mellem jer og at fordybe kontakten mellem jer. I bliver trænet i Imago pardialogen, som er et effektivt kommunikations værktøj som træner jer i at lytte dybere til hinanden, og dermed skaber forståelse og tillid og kontakt mellem jer.

Parterapi Køge Imago terapi

Hvad er imago terapi?

Imago terapi er relationsterapi, hvor fokus ligger på at opnå kontakt og gensidig forståelse mellem mennesker. Det bygger på psykodynamisk, systematisk og kognitiv teori og metode, ligesom tilknytningspsykologi og nyere hjerneforskning er centrale elementer. Formålet med denne form for  terapi er at identificere de udfordringer og bagvedliggende årsager som ofte ligger til grund for de mønstre og den adfærd vi bærer med os ind i parforholdet. Når du arbejder med imago terapi, udvider du dermed sin bevidsthed om dig selv og andre.

Parterapi Køge, Haslev, Faxe

Lad ikke de gamle mønstre styre jer – ring på 2144 1530 og få en gratis og uforpligtende samtale og hør om det jeg kan tilbyde, kan hjælpe jer til et mere nærværende og kærligt parforhold.

Jeg har stor praktisk erfaring med parterapi og er også i gang med videreuddannelse mig netop inden for dette felt, som Imago parterapeut. Parterapien finder sted i min private praksis som ligger på landet i naturskønne omgivelser på Midtsjælland, mellem Haslev, Faxe og Køge. Jeg tilbyder parterapi både dag, aften og weekend. Der er selvfølgelig altid fuld diskretion. Se priser og andet her: Kontakt mig

Parterapi giver mulighed for at genfinde gnisten og kærligheden mellem jer.

Start nu – inden det er for sent!

Læs mere om Parterapi

Parterapi Køge, Haslev, Faxe, Ringsted, Næstved, Roskilde, Vordingborg – jeg dækker hele midtsjælland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *