Parforhold

EFT parterapi

Emotionsfokuseret, eller i daglig tale EFT parterapi, bliver også kaldt for korttidsterapi, fordi rigtig mange par kan “nøjes” med 8-20 sessioner. Forskning viser at 70-75% af parrene oplever at bevæge sig fra konflikter og frustrationer til heling af parforholdet allerede efter 10-12 sessioner, og at hele 90% af alle par oplever markante forbedringer.

EFT parterapi parforhold krise utroskab

EFT baserer sig bl.a på tilknytningsteori og neuroaffektiv psykologi, og antager at vores tilknytningsmønstre er de væsentligste årsager til vanskeligheder og problemer i vores kærlighedsrelationer.

EFT handler først og fremmest om at få adgang til de dybere emotioner, og om at skabe tryghed og tillid i jeres relation. Det der skaber de positive forandringer i EFT parterapi er en fordybelse af de emotionelle oplevelser mellem jer, hvor I deler mere sårbare følelser, behov, længsler og frygt. Det er en intensiv terapiform, som har fokus på at hjælpe jer til at styrke jeres tilknytning, så I kan finde sammen igen på en tryg og kærlig måde, ligesom den forbedrer kommunikationen mellem jer.

De negative mønstre, der skaber konflikter og afstand og tager jer fra hinanden klarlægges, så I bliver i stand til at opdage dem, og ændre dem til mere positive måder at være sammen på.

EFT parterapi er meget veldokumenteret, og har rigtig gode og vedvarende resultater.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *